Помощь


Bine ați venit în Secțiunea “Asistență” Media Sistem SRL!

Ne mândrim cu faptul că oferim soluții de înaltă calitate în domeniul sistemelor de securitate, supraveghere video, interfoanelor, sistemelor de control al accesului (SCA) și alarmelor de securitate. Compania noastră se specializează în vânzarea și instalarea sistemelor moderne, asigurând protecția fiabilă a casei dvs., a afacerii sau a obiectului dvs.

Despre Noi

Media Sistem SRL este un partener de încredere și de încredere în domeniul securității. Avem o experiență bogată și o expertiză care ne permite să oferim clienților cele mai bune soluții pentru nevoile lor în domeniul securității și supravegherii video. Produsele și serviciile noastre respectă cele mai înalte standarde de calitate, iar noi garantăm funcționarea fiabilă a tuturor sistemelor pe care le instalăm.

Serviciile Noastre

Sisteme de Securitate

Oferim o gamă largă de soluții pentru a vă asigura obiectul. Aceasta include instalarea sistemelor de supraveghere video, a sistemelor de alarmă și a sistemelor de control al accesului. Produsele și soluțiile noastre vă ajută să monitorizați securitatea obiectului dvs. 24/7.

Supraveghere Video

Cu sistemele noastre de supraveghere video, puteți monitoriza evenimentele de pe obiectul dvs. în timp real și puteți obține înregistrări pentru analiză ulterioară. Oferim o varietate de camere și echipamente pentru a vă asigura acoperirea completă.

Interfoane

Sistemele noastre de interfoane oferă confort și securitate locatarilor de apartamente și proprietarilor de case. Puteți controla accesul la obiectul dvs. și comunica cu vizitatorii fără a părăsi casa.

Sisteme de Control al Accesului (SCA)

Furnizăm sisteme moderne de control al accesului, care vă permit să gestionați accesul la obiectul dvs. Acest lucru include identificarea angajaților, a vizitatorilor și gestionarea accesului lor în zonele specifice.

Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de informații suplimentare despre produsele și serviciile noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Specialiștii noștri sunt pregătiți să vă ofere consultații profesionale și să vă ajute să alegeți cele mai bune soluții pentru nevoile dvs. în domeniul securității. Noi apreciem siguranța dvs., iar liniștea dvs. este prioritatea noastră principală.

Alegeți Media Sistem SRL – partenerul dvs. de încredere în lumea sistemelor de securitate și supraveghere video!

Please, enter a valid value