Automate pentru porți în Moldova.

Bine ați venit la “Media Sistem”, partenerul dumneavoastră de încredere pentru securitatea casei, biroului sau depozitului dumneavoastră! Suntem specializați în vânzarea unei game largi de produse de securitate, inclusiv porți automate.

Oferim doar soluții de calitate și testate în timp, care asigură o protecție fiabilă pentru proprietatea și cei dragi. Echipa noastră de profesioniști vă va ajuta cu plăcere să alegeți cea mai bună opțiune care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră.

Gama noastră include o varietate de produse de securitate, cum ar fi CCTV, alarme, interfoane, control al accesului, alarme de incendiu și multe altele.

Una dintre activitățile noastre cheie este vânzarea și instalarea de sisteme automate pentru porți batante și glisante de la cele mai importante mărci italiene: ALLMATIC, PROTECO, MOTORLINE, CAME, TAU, ROGER.

Gama noastră de produse include controale automate pentru orice tip de porți – porți glisante și porți batante, indiferent de dimensiuni. Sistemele noastre sunt foarte fiabile și durabile, asigurând siguranța casei sau a biroului dumneavoastră.

Oferim nu numai vânzări și instalare, ci și servicii de garanție și postgaranție, astfel încât să puteți fi siguri de fiabilitatea și longevitatea sistemului dumneavoastră.

Faceți-vă viața mai ușoară și mai sigură cu automatizarea porților de la “Media Sistem”. Contactați-ne și vă vom ajuta să alegeți cea mai bună soluție!

www.mediasistem.com www.security.md www.dahua.md www.commax.md
☎ Consultare: +373 79409599, +373 022 000022

Please, enter a valid value